Om oss

Om oss

Våra kunder

Städ & Golvteknik slog upp portarna för vår verksamhet för mer än 15 år sedan och sedan dess har vi städat oss till oslagbar erfarenhet av städning av Göteborgs kommersiella lokaler. Våra kunder har allt från butiker till kontorslokaler, de är fastighetsbolag och –förvaltare och är alla mer än nöjda med de städtjänster som vi erbjuder vilka inkluderar allt från kontorsstädning till städning av butiker. Vår flexibilitet och bredd är en av våra största styrkor – du behöver ingen annan städfirma.

Trygghet för alla

Alla framgångsrika företag har tydliga visioner och höga ambitioner, annars blir de inte framgångsrika. Som städbolag är det alltid viktigt att ha fokus på kundernas intressen. Det är ett enkelt uppdrag i teorin, att städa, för målet är tydligt – det ska bli rent. Hur man når målet varierar och det är här vi som städföretag arbetar för effektivitet och kvalitet. Bakom vår ambition ligger ett brinnande engagemang och hårt arbete. När våra kunder är nöjda har vi fullföljt vårt uppdrag och de många lojala kunder vi har idag vittnar för att vi arbetar på rätt sätt, i rätt riktning.

Vår personal är kompetent, välutbildad och mycket serviceinriktad, det är viktigt att allt fungerar eftersom det är personalen som är vårt ansikte utåt och den som gett oss vårt goda rykte i branschen. Som kund hos oss på Städ & Golvteknik får du personlig kontakt med en specifik städledare. Detta ger ökad trygghet för alla.

Med miljön i åtanke

Modern städutrustning effektiviserar vårt arbete och miljövänliga produkter är de enda produkter vi tillåter. Vi arbetar effektivt och kvalitetsinriktat och alltid med miljön i åtanke. Det är viktigt för oss att erbjuda en hållbar arbetsplats för våra anställda, och en hållbar framtid för kommande generationer. Nöjd personal ger nöjda kunder – det är enkelt!

Kontakta oss när du behöver hjälp med kontorsstädning eller städning av andra kommersiella lokaler.

Välkommen!

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Göteborg? Välkommen till oss på Städ & Golvteknik, vi är specialister på städning av kommersiella lokaler.

Följ oss på Facebook!

Meny

© 2024 Kontorsstädninggöteborg.nu. Alla rättigheter förbehållna.