Mer än kontorsstädning

Städa rulltrappor

Städ & Golvteknik erbjuder mycket mer än bara kontorsstädning, ta en titt här på några av de tjänster som erbjuder.

Butik

I en butik finns i regel lokaler fyllda med varor; lokaler till vilka människor välkomnas att handla i. Att butikslokalerna är inbjudande är såklart väldigt viktigt och där spelar renlighet en mycket stor roll.

Butiksstädning skiljer sig en hel del från kontorsstädning och annan städning, man ska navigera kring prydligt uppställda varor och se till att ingen smuts döljer sig någonstans. För butiksstädning krävs i regel särskild utbildning och höga krav ställs på de städbolag som erbjuder butikstädtjänster – i synnerhet i butiker där färskvaror säljs.

Vi på Städ & Golvteknik har den kompetens som krävs för städning av butiker.

Rulltrappor

Få städbolag i Göteborg kan jämföra sig med vår erfarenhet och kompetens när det gäller städning av rulltrappor och rullband. I inte mindre än 12 år erbjuder vi rulltrapps- och rullbandsstäd, som givetvis kräver omfattande specialkompetens.

Vi stoltserar också med att våra metoder är helt miljövänliga, samtidigt som de är oslagbart effektiva. Väljer du Städ & Golvteknik för städning av era rulltrappor eller så får du gnistrande rena rulltrappor.

Byggstäd

Byggstädning är idag en av våra mest efterfrågade uppdrag, det är mycket viktigt att man håller ordning på byggarbetsplatser och dessutom effektiviserar det arbetet. Vi fixar såväl grovstädning som finstädning och slutstädning i hela Göteborgs storområde.

Golvvård

Golvet i en lokal gör mycket mer än man kanske först tror och ser man till att ta väl hand om sina golv så är de dessutom lättare att underhålla på daglig basis. Vi hjälper er med specialbehandlingar av olika slag som polish, halkskyddsbehandling och

Välvårdade golv lämnar ett gott intryck på de människor som går på dem. Dessutom är väl omhändertagna golv lättare att städa. Vi erbjuder specialbehandlingar för alla olika typer av golv, som t ex halskyddsbehandling, vax eller polish. Vi behandlar alla olika typer av golv från gummigolv till textilgolv, vinyl-, sten- och trägolv.

Välkommen!

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Göteborg? Välkommen till oss på Städ & Golvteknik, vi är specialister på städning av kommersiella lokaler.

Följ oss på Facebook!

Meny

© 2024 Kontorsstädninggöteborg.nu. Alla rättigheter förbehållna.